Valikko Sulje

Pesuhalli

Välivarastointi ja täsmätoimitukset

Vaivatonta ja kustannustehokasta logistiikkaa joka lähtöön!

Tarjoamme tarvikkeiden, maa-aineksen ja rakennusmateriaalien välivarastointipalvelua ja täsmäkuljetuksia kohteisiin Keski-Suomessa.

Välivarastointi tarjoaa mahdollisuuden nopeisiin jatkokuljetuksiin terminaaliltamme Keski-Suomen alueella.

Varastotilaa tarjoamme katoksesta ja ilman sääsuojaa pihamaalta. Varastointialueena toimii asfaltoitu terminaalin piha.

Trukki- ja nostopalvelumme mahdollistavat kuormien turvallisen purun varastointialueellamme. Hoidamme myös jatkokuljetukset varastolta työmaalle täsmäkuljetuksina asiakkaan haluamina määrinä ja ajankohtana. Tarvittaessa järjestämme myös työmaalle purkupalvelun joko nosturilla tai pyöräkuormaajatrukilla. Myös asennusnostot ja toimitukset suoraan katolle tai kerrokseen erilaisilla nostoapuvälineillä on mahdollista kuljetuksen yhteydessä.

Kaikki varastoitavat tuotteet tarkistetaan ja dokumentoidaan saapuessaan. Asiakkaan ei tarvitse tulla itse valvomaan kuorman purkua ja lastausta. Logistiikan ammattilaisemme huolehtivat toimitusketjun vaiheista.

Yleisimpiä varastoitavia tuotteita ovat rakennusmateriaalit, maa-ainekset ja tarvikkeet.

Palvelusta on hyötyä infra ja rakennusalan toimijoille työmaalle syntyvissä kokonaislogistiikkakustannuksissa suorien ja etenkin epäsuorien kulujen muodossa, ahtaiden työmaiden ja tonttien varastointialueiden puuttuessa ja hidastaessa toimintaa itse kohteessa.

Rakennustuotteiden välivarastointipalvelumme sisältää:

  • Varastoinnin
  • Varastonhallinnan
  • Täsmäkuljetukset ja nostotyöt työmaalla kuljetuksen yhteydessä