Kuljetusliike Rahikkala Oy

Kuljetus- , lumenajo- , työkone- ja raskaankaluston pesupalvelut yli neljän vuosikymmenen kokemuksella, tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.

Nosturiautokuljetukset
Sorakuljetukset
Vaihtolavakuljetukset
Lumenajot
Pesuhalli
Työkoneet

Kuljetusliike Rahikkala Oy, yrityksestä, asenteesta ja palveluista

Kuljetusliike Rahikkalan asiakassuhteet ovat pitkiä, koska pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, joustavasti ja kustannustehokkaasti. Asiakkaamme ovat valinneet meidät vuosivuoden jälkeen juurikin näistä syistä.

Kuljetuksissa ja muissa palveluissa pyrimme tekemään työmme Suomalaisen tehokkaasti ja varmasti. Takaamme toimintamme hyvällä toiminnan ohjausjärjestelmällä mitä olemme kehittäneet jo viisi vuosikymmentä.

Emme ole edullisin, emme ole kallein. Olemme kaikin puolin hyvä kuljetusalan yritys, jonka tehtävä on palvella asiakkaidemme liiketoimintaa niin hyvin kuin osaamme.

Kuljetusliike Rahikkala Oy on toiminut jo viiden vuosikymmenen verran, yritykseemme kuuluu tällä hetkellä 15 työntekijää, palvelualueena on pääsääntöisesti Jyväskylän seutu. Kun tarvitsette luotettavaa neljävuosikymmentä toiminutta hyvää kuljetusyritystä, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Palveluihimme kuuluu mm.

Sorakuljetukset, Pyöräkuormaajatyöt, Maanrakennustyöt, Nosturiautokuljetukset, Trukkipalvelut ja pakettiauto kuljetukset.

Yhteystiedot

Osoite

Laskutusosoite

Puhelin

 

Sähköposti

Lehmäportintie 3, 40640 Jyväskylä

Lehmäportintie 3, 40640 Jyväskylä

0400-646 249, Jyrki Rahikkala

0400-476 939, Ville Rahikkala

kuljetusliike(at)rahikkala.fi

 

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Soita 0400-646 249 tai täytä yhteystietosi allaolevalle lomakkeelle niin saat infopakettimme sähköpostiisi.

ico_info-trans